top of page
Sök
  • Headbangertattoo

Långväga legobesök

Trotsande vårt nyckfulla Sverigeväder kom idag Martin hit, ändå från Varberg, för att påbörja sin legotatuering. Legofigurerna som skulle användas kom hitskickade med Posten för några veckor sedan och Daniel fick till sin stora glädje sitta och leka med dem och posa upp dem för en snygg design.


Som stolt AFOL:are (Adult Fan Of Lego) var det ett självklart motiv med karaktärer från Star Wars och både Marvels och DC:s universum. Här var det annars ganska fria händer som gällde förutom just det att de karaktärerna skulle vara med så Martin hade ingen aning om hur designen skulle se ut innan han dök upp imorse!




Det är förstås inte Martins första besök hos Headbanger Tattoo utan han kände sig trygg med att Daniel skulle veta vad han ville ha, modig människa. ;P


Idag kommer de inte bli riktigt färdiga men de har ändå kommit bra långt på den här heldagen. Bild på det kommer senare på Facebook.


I Sebbes stol sitter just nu en god vän till oss, Katta, och de gör den sista touchen på en sleeve med uggla och blommor i milda färger. Tyvärr speglar det sig lite på bilden men även här kommer det komma upp bättre bilder på Facebook när de är klara. De har istället för att sitta en heldag delat upp det i lite fler sittningar vilket självklart går lika bra. Plus att vi får njuta av Kattas sällskap flera gånger istället! :)

Torsdag betyder också piercingdag och den inleddes med en helix och nu väntar två tragus (den lilla flärpen i örat) plus att det strax kommer en tjej som behöver lite hjälp med ett smycke så fullt upp som vanligt. Blir toppen att vi strax ska lägga upp ett schema för Vincent så vi kan avlasta Kalle lite och korta ner väntetiden för piercing!



Själv har jag lekt lite mer med hemsidan och även om det kanske ska finslipas lite så slänger vi nog upp den på webben nu inklusive blogg och allt. :) Så, ja, här är alltså första blogginlägget!



32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Semestertider!

Även om solen just nu lyser med sin frånvaro så vill vi ändå tro att det fortfarande är sommar och oavsett så är det snart dags för några välbehövliga dagars ledighet. Vi kommer inte ha stängt någon l

bottom of page