top of page

För att få göra en tatuering hos oss ställer vi vissa krav:

-Du MÅSTE ha fyllt 18 år. Gäller även om målsman skulle tillåta det.

-Du får INTE vara alkohol- eller drogpåverkad.

-Du får INTE ha några blod- eller hudsjukdomar som kan smitta.

-Du MÅSTE meddela oss om  du äter blodförtunnande mediciner, t.ex Varan.

-Du MÅSTE meddela oss om du har allergier som kan påverka läkningen.

Skötselråd

Vecka 1: Låt skyddet sitta över natten. Tvätta tatueringen med mild tvål och vatten 3-4 gånger om dagen. Badda med en mjuk, ren handduk. Smörj in den med en lämplig salva efter varje tvätt. Vi rekommenderar Epita2 (finns att köpa i studion) eller Bepanthen.

Vecka 2: Samma som vecka 1 men 1-3 gånger om dagen.

Under läkningsperioden kommer kanske en skorpa att bildas. Den kommer att klia, men var noga med att INTE klia PÅ den. Dutta lite lätt på den istället eller klia RUNT tatueringen. Kliar du på en oläkt tatuering kan den förstöras. Sola och bada INTE under läkningstiden, speciellt inte i sjö eller pool. Se tatueringen som ett öppet sår och vårda den efter det.

Avbokning av tid

Självklart kan det alltid dyka upp något som gör att man inte kan komma på sin bokade tatueringstid. Avbokning sker då senast 48 timmar innan bokad tid, detta för att vi ska ha möjlighet att hinna få in någon annan på den tiden, det är många som väntar på att få komma in och tatuera sig. Påminnelse via sms (såvida inga tekniska problem förekommer) kommer två dagar innan vilket underlättar vid avbokning.

Vid sjukdom är det förstås svårare att vara så förutseende men meddela oss så tidigt som möjligt samma dag så vi slipper sitta och vänta i onödan.


OBS! Vid underlåtelse att komma utan att ha meddelat oss kommer halva beräknade tatueringstiden att debiteras.

bottom of page