top of page

Vid bokning

Bokning går jättebra att göra direkt i studion, via FB, mail, instagram eller via telefon men det underlättar ofta för oss att få någon typ av inspirationsunderlag, även om din tatuering kommer bli custom made. Fundera ut ungefär vad du vill ha, vilken stil det ska vara (exempelvis realistiskt, old school, new school, neo trad), var på kroppen tatueringen ska sitta och höfta på hur stor du vill att den ska vara. Berätta även om du vill ha den i färg eller black and grey, priset skiljer inte av den anledningen men en färgtatuering tar oftast längre tid och vi beräknar priset beroende på tidsåtgång för motivet. Dessa uppgifter får du gärna skicka med redan vid den första kontakten för det är ändå de första frågorna du kommer få tillbaka. Efter detta kan vi räkna på hur lång tid vi tror det kommer ta och då ta reda på vilka tider som finns tillgängliga. 

Vi har inga bokningsstopp eller bokningsdagar utan försöker svara så fort vi kan på era meddelanden, dock sällan under helgen. Oftast får du svar samma dag men ibland kan det dröja ett par dagar. Tar det mer tid än en vecka får du gärna skriva och vänligt påminna, ibland försvinner något ner i meddelandeflödet. :) 

Att tänka på innan du kommer:

Se till att ha försökt få en god natts sömn innan, det tar på kroppen att bli tatuerad. Se också till att ha ätit och druckit ordentligt och har du en längre tatueringstid, ta gärna med något lätt att äta på för att få energi. Har du heldag eller liknande brukar vi ta lunchpaus och har du matlåda med finns det kylskåp och micro att tillgå.

bottom of page